23 та 25 лютого нас очікують матчі-відповіді у рамках 1/8 фіналу VBET Кубка України.

 

Розклад, пари, призначення

 

П’ятниця, 23 лютого

 

«SkyUp Futsal» — «Агромат»

13:00, 23 лютого, п’ятниця

Арбітри: Динник Є. (Одеса); Дудка Д. (Обухів); Каркаєв Д. (Київ)

Хронометрист: Лозинський В. (Київ)

Спостерігач арбітражу: Лутій Р. (Київ)

Відеотрансляція доступна за ПОСИЛАННЯМ

Київське дербі — одна з чотирьох зустрічей команд Першої ліги та Екстра-ліги завершилась перемогою авіаторів. Попри впевнений старт Агромату і гол на 11 хвилині, гравцям у помаранчевій формі невдовзі вдалось встановити паритет. На 38 хвилині, як і в більшості інших матчів кубкового дня, було забито останній гол зустрічі. Автором переможного м’яча став Микита Тменов.

 

«Кардинал-Рівне» — МСК «Харків»

13:00, 23 лютого, п’ятниця

Арбітри: Хомич О. (Луцьк); Сидорук О. (Вінниця); Дзюра В. (Рівне)

Хронометрист: Малиновський А. (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Веремчук Ю. (Рівне)

Відеотрансляція доступна за ПОСИЛАННЯМ

Харків’яни почали зустріч з успішної та результативної атаки: Едуард Нагорний забив швидкий гол, чим задав «тон» зустрічі. Проте уже на 9 хвилині піднесення обернулось фатальною помилкою — Дмитро Крюков оформив автогол, який уже за 3 хвилини повторив Роман Господенко. Такого розвитку не очікував ніхто. Рівняни не розгубились і почали атакувати ворота Харкова: як наслідок, швидкий та яскравий старт першого тайму завершився рахунком 1:3 на користь гостей. Попри два голи, що оформили господарі у другому таймі, помилки першого кардинально вплинули на результат матчу. Команди покинули паркет з рахунком 3:5 на користь Кардинал-Рівне.

 

«Суха Балка» — «Авалон»

13:00, 23 лютого, п’ятниця

Арбітри: Ключник С. (Миколаїв); Литвиненко І. (Кривий Ріг); Андрєєв І. (Дніпро)

Хронометрист: Нор М. (Дніпро)

Спостерігач арбітражу: Тулепов С. (Кременчук)

Відеотрансляція доступна за ПОСИЛАННЯМ

Помітно нелегкою виявилась гра для Авалону у протистоянні з Жовтими Водами. Підопічні Олександра Славінського тримали серію безпрограшних зустрічей протягом усього кубкового сезону 2023/2024. Можливо завчасна впевненість зіграла злий жарт із Авалоном, адже броварчанам не вдалось протиставити супернику жодним голом, на противагу двом м’ячам від Сухої Балки. Цікаво побачити, як команди підготуються на цей матч.

 

«Aurora» — «Енергія»

14:00, 23 лютого, п’ятниця

Арбітри: Куций Д. (Харків); Гордієнко Є. (Одеса); Чумак Д. (Київ)

Хронометрист: Шевер В. (Київ)

Спостерігач арбітражу: Іванов О. (Дніпро)

Відеотрансляція доступна за ПОСИЛАННЯМ

Перший тайм зустрічі 7 лютого відзначився лише гірчичником Ігоря Марциняка. Які настанови були у роздягальнях — можна лише здогадуватись, адже у другому таймі обидві команди перейшли до наступу: Мар’ян Пелех почав лік на табло, після чого гравці двічі встигли встановити паритет за 2 хвилини. До останніх хвилин впевненість у нічийному результаті була незмінною. Проте на 38 хвилині Тарас Кузь майстерно просунув м’яч у сітку воріт Аврори. Сирена зафіксувала 3:2 на користь підопічних Валерія Легчанова.

 

25 лютого, неділя

 

«ХІТ» — «Athletic Futsal»

13:00, 25 лютого, неділя

Арбітри: Дуцяк О. (Дрогобич); Кузьмін А. (Львів); Каркаєв Д. (Київ)

Хронометрист: Шевер В. (Київ)

Спостерігач арбітражу: Гора Г. (Київ)

Відеотрансляція доступна за ПОСИЛАННЯМ

Приголомшливим для вболівальників ХІТа став матч проти Дніпра. Athletic Futsal виступає у Першій лізі, де показує відмінні результати. Зокрема, дніпряни цьогоріч грають відмінно від попереднього кубкового сезону: тодішні зустрічі у рамках 1/8 та фіналу Кубка України завершились поразкою. Неозброєним оком видно підготовку, проведену протягом року.

А от справжньою несподіванкою стала гра киян. Андрій Мельник впевнено розпочав гру на 3 хвилині, оформивши перший гол. На що невдовзі відповіли суперники. Попри перевагу, з якою йшли у роздягальну кабельники, на 24 хвилині вже дніпряни вийшли вперед. Даниілу Абакшину вдалось досягти паритету на 35 хвилині. Сирена зафіксувала нічию 3:3.

 

«Рятувальник» — «Десна»

13:00, 25 лютого, неділя

Арбітри: Болізюк В. (Львів); Макаренко О. (Радомишль); Савельєв А. (Суми)

Хронометрист: Ігумнов Д. (Суми)

Спостерігач арбітражу: Стрілецький С. (Суми)

Відеотрансляція доступна за ПОСИЛАННЯМ

Ще одна цікава зустріч Екстра-ліги з представником Першої ліги. До матчу з підопічними Ігоря Салівона киянам вдавалось тримати відмінну перевагу над суперниками. Проте на цей раз команда відзначилась 1 голом, 1 видаленням та 2 гірчичниками. Гол авторства Артема Щура, не приніс перемоги, адже на противагу Десні, Дмитро Баранник на той час уже відзначився дублем. Фінальний рахунок склав 1:2 на користь роменчан.

 

«Сокіл» — «Ураган»

14:00, 25 лютого, неділя

Арбітри: Духан А. (Луганська обл.); Дзюра В. (Рівне) Крапівін О. (Рівне)

Хронометрист: Самков В. (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Олійник В. (Рівне)

Дракони почали зустріч з результативних атак, які на 15 хвилину конвертувались у рахунок 4:0. У другому таймі хмельничани почали відповідати. Підсумки матчу підбив Ігор Корсун, оформивши свій другий м’яч у поєдинку на 39 хвилині. Також дублем відзначився Петро Шотурма. Кінцевий рахунок матчу 6:2 на користь Івано-Франківська.

 

«in.IT» — «Рибак-АСК»

16:00, 25 лютого, неділя

Арбітри: Єлшанський О. (Суми); Мисловська М. (Суми); Сторожук Я. (Львів)

Хронометрист: Кучерешко О. (Луганська обл.)

Спостерігач арбітражу: Якимишин І. (Львів)

Відеотрансляція доступна за ПОСИЛАННЯМ

Насичену гру показав західний регіон. Рибак-АСК вели у рахуноку до середини другого тайму, проте Віталій Рябоконь забив на 27 хвилині і рахунок став нічийним. Віталій Багряк підхопив ініціативу і оформив дубль у ворота франківської команди. У той же час Віталій Турчанський був видалений з матчу, але за хвилину Рибак-АСК у меншості робить рахунок 2:3. Зустріч так і завершилась з мінімальною перевагою айтішників із рахунком 2:3.

 

Поширити
Квасниця Ігор
21 Лютого, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *