Атлетик футзал – дебютант і чемпіон Першої ліги сезону 2023/2024. На перемозі у другому за силою дивізіоні України дніпровська команда не зупинилась і вже з цього розіграшу виступатиме в Екстра-лізі.

Ми поспілкувалися з одним із президентів Атлетика Олександром Куцика та розпитали про цілі та плани клубу в наступному сезоні.

Атлетик футзал – чемпіон Першої ліги в минулому сезоні. Як вам в цілому рівень цього турніру?
Дякуємо за привітання! Коли перемагаєш в турнірі, як може щось не сподобатись? Ми вперше грали в Першій лізі і, звісно, ми відчули рівень. В порівнянні з областною федерацією футболу він на порядок вище


Президенти Атлетик футзал – Олександр Куцик та Самір Гусейнов

Чи довго приймали рішення про перехід в Екстра-лігу? Що відіграло ключову роль для переходу на вищий рівень?
Після того як ми спробували свої сили в Першій Лізі, ми зрозуміли, що потрібно йти далі. Ми зрозуміли, що рівень нашої команди дозволяє грати в найвищому футзальному змаганні. Тим паче що за спортивним принципом ми повинні йти в Екстра лігу

Нещодавно ФК «ХІТ» на своїх ресурсах опублікував інформацію, що до їхньої команди приєднався Владислав Ніжник, який в минулому сезоні виступав за «Атлетик футзал». Які ще кадрові зміни відбудуться у вашому клубі?
Так, бажаємо Ніжнику успіху з командою ХІТ в Лізі чемпіонів та в Екстра лізі. Будуть зміни, будуть нові гравці в нашій команді, але поки тримаємо це в секреті


Владислав Ніжник представлений, як новий гравець ФК “ХІТ”

Які цілі та завдання має команда на сезон 2024/2025?
Цілі у нас в кожному турнірі найвищі, але ми розуміємо, що грати будем з найкращими командами і гравцями. Як мінімум хочемо потрапити в 8 найкращих і в стиках показувати на майданчику гарну гру і дійти якнайдалі.

В минулому сезоні ваш президент Самір Гусейнов переміг у багатьох розіграшах зшитих футболок, куди ви їх всі повісили?
Намагаємось встигнути до початку Екстра-ліги зробити музей, як кубків Атлетик футзалу, так і всіх придбаних речей на аукціоні. Зшиті футболки – це в першу чергу допомога ЗСУ.


Самір Гуйсейнов – переможець благодійного аукціону, лотом якого була зшита футболка з матчу 18-го туру Екстра-ліги між Авророю та Кардиналом-Рівне

Який ваш прогноз для національної збірної України на Чемпіонаті світу 2024?
Впевнені, що команда дійде до півфіналу. Та ми звичайно бажаємо збірній виграти Чемпіонат Світу, тому вболіваємо за неї щосили!

Поширити
Квасниця Ігор
7 Серпня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *