Гравець національної збірної України з футзалу Даниіл Абакшин включився в студію УПЛ ТБ напередодні матчу 1-го туру Чемпіонату світу 2024 Аргентина – Україна

Ведучий: Не була Україна на останньому Чемпіонаті світу. Пропустили ми мундіаль 2021 року. Тепер ми повертаємось. Які у вас зараз переживання та хвилювання, тому що більшість гравців на цьому турнірі ще не грали

Даниіл Абакшин: Дуже приємно знаходитись тут. Ці емоції просто не передати. Очікуємо вже початку своєї участі на змаганні

Ведучий: Два роки тому відбулось ЄВРО-2022. Тоді здобули хороший результат, збірна дійшла до півфіналу. Тепер Чемпіонат світу в Узбекистані. Хочеться порівняти організацію цих двох змагань. Як пройшло все в Нідерландах і як тут? Як у вас пройшла адаптація і як вам організація?

Даниіл Абакшин: Коли потрапляєш на такі турнірі, то все по-іншому. Все організовано на найвищому рівні. Ти відчуваєш себе дуже добре і хочеш лише грати та перемагати. Все загалом дуже схоже, але тут будуть інші команди, тому буде цікаво.

Ведучий: Можна говорити, що цей фактор, що ви вже досвідчена команда зіграє нам в плюс?

Даниіл Абакшин: Ну в нас всього дві людини грали на Чемпіонатах світу, десь половина була на ЄВРО-2022. Можна сказати, що хтось досвідчений в своїх чемпіонатах, хтось в Лізі чемпіонів. Рівень збірної зовсім інший, я думаю. Подивимося як воно буде.

Ведучий: Читаючи нашу пресу, все ж таки від України вимагають високого результату. Чи ставили ви собі якусь персональну планку?

Даниіл Абакшин: Завжди хочеться перемагати в кожному матчі, це невід’ємна частина спорту. Пресу поки не читаю, в це занурюсь дещо пізніше. Важко відповісти на це запитання щодо планки

Ведучий: Як можна описати кожну із команд, з якими ви граєте в групі?

Даниіл Абакшин: Аргентина дуже зібрана команда. Вони дуже цілісні командні гравці. Ми дивилися дуже багато їх ігор, були на їх грі з Казахстаном. Команда дуже цікава. Анголу також дивилися по їх товариських іграх з Португалієї і по їх відбору на мундіаль. Ангола не є останньою командою групи. Вони дуже сильні. Афганістан ми дивилися дещо менше, але час ще буде, я гадаю.

Ведучий: Найвищу оцінку відповідно ставите Аргентині. Перший матч зіграєте саме проти них. Добре починати відразу з найсильніших?

Даниіл Абакшин: Немає різниці. Перша, друга чи третя гра. Подивимося на свої сили у першій грі і відповідно будемо рухатися далі

Ведучий: Ти казав передивлявся поєдинки товариських ігор суперників. Ви також провели серію спарингів, зокрема перемогли Португалію. Наскільки впливає на вас ця перемога?

Даниіл Абакшин: Після Португалії піднесення настрою точно є. Показали хороший результат та хорошу гру, тому є від чого вже відштовхуватись.

Ведучий: Ви зіграєте на двох різних покриттях. Паркет та терафлекс. На якому вам зручніше грати?

Даниіл Абакшин: Я знаю, що дві перші гри ми зіграємо на паркеті. В третій грі точно не скажу. На терафлексі трішки повільніша гра. Там буде дещо більше нерозбірливості. Нам, та мені особисто, подобається більше грати на паркеті.

Ведучий: Бажаємо від усього УПЛ ТБ та від усієї країни вам успіху. Бажаємо також вдалої гри, дякуємо що включився!

Даниіл Абакшин: Дякуємо! Дуже приємно. Будемо віддавати всі сили

Поширити
Квасниця Ігор
15 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *