Ігор Корсун, автор дубля у ворота Анголи та кращий гравець матчу Ангола-Україна за версією ФІФА дав інтерв’ю АФУ за підсумком цього протистояння

АФУ: Як це для вас, грати на чемпіонаті світу, забивати дубль і ще й ставати кращим гравцем матчу?

Ігор Корсун: Це дуже чудові емоції. Найголовніше, що ми сьогодні виграли, тому що багато хто чекав від нас сьогодні цієї перемоги. Я вважаю, що в нас все вийшло і ми, все-таки, подарували хороші емоції нашій рідній країні, нашим захисникам – Збройним силам України, в такий важкий час.

АФУ: Після матчу з Аргентиною в роздягальні панувала напруга. Після цієї ж гри складається відчуття, що ця неприємна атмосфера дещо спала.

Ігор Корсун: Це дійсно так. Це спорт. Дуже прикро програли Аргентині, але підіймаємося, рухаємося далі. Після цієї гри отримали заряд впевненості і, що головніше, позитивних емоцій. З цим будемо рухатися далі.

АФУ: Ми бачили ваша дружина в сторіс опублікувала, що ви обіцяли доньці забити два голи та передати привіт в камеру. Це правда?

Ігор Корсун: *Сміється* Перед грою спілкувався із дружиною та дочкою і сказав їм, що заб’ю та передам поцілунок в камеру.

АФУ: Аж два голи обіцяли?

Ігор Корсун: Ну можливо вона трішки перебільшила щодо двох *Сміється*. Але казав що заб’ю і передам поцілунок, це правда.

АФУ: І Петро Шотурма просив задати персональне запитання щодо кількості ваших асистів у кар’єрі. Він казав, що ви відповісте “Нуль”

Ігор Корсун: Два я думаю точно є за кар’єру, не нуль *Сміється*

Поширити
Квасниця Ігор
18 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *