Артем Фаренюк, гравець національної збірної команди України з футзалу поділився з АФУ своїми думками напередодні матчу Афганістан – Україна

 

АФУ: Сьогодні у нас вже третій матч на Чемпіонаті світу 2024 – проти Афганістану. Після першої гри Олександр Косенко казав, що з Аргентиною в команди відчувалась певна скутість. Зараз, підходячи вже до третього матчу, відчувається, що скутість покидає вас?

Артем Фаренюк:  Так, звісно. З кожним днем ми все більше адаптуємось до турніру. Перший матч нам вдався не дуже вдало. Дуже була нервозність, відчувалась відповідальність за результат. Всі дуже хотіли перемогти, зіграти якнайкраще, але щось нам в дрібницях не вдалося. Дуже багато помилялися і тому так сталося, що програли. В другому матчі вже себе краще проявили. Було несамовите бажання і розуміли, що немає куди відступати.

АФУ: Сьогодні в нас вже гра з Афганістаном. Чи здивували тебе їх результати в попередніх іграх та загалом, коли розбирали гру цієї збірної, на що найбільше звернули увагу?

Артем Фаренюк: Так, Афганістан доволі серйозна команда. До мундіалю мало що було про них відомо. На теорії вже розібрали її і відмічу дуже велике бажання в них. Хоча клад молодий, але показує себе з найкращої сторони. Є також досвідчені гравці, багато з них грають в чемпіонаті Ірану. Вони дуже технічно й тактично грамотно діють на майданчику. Буде нелегкий матч. Тим не менш, будемо віддавати всі сили в грі.

АФУ: З яким настроєм підходите до гри?

Артем Фаренюк: З настроєм, звісно, бойовим підходимо. Налаштовуємось на дуже важкий матч. І дуже відповідальний. Нам потрібна перемога, тому віддамо всі сили та все що в нас є на паркеті. Нервозність звісно ще є, але з стартовим свистком думаю все залишиться позаду.

Поширити
Квасниця Ігор
21 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *