Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився своїми думками щодо наступного матчу збірної України з Афганістаном

 

АФУ: Після матчу з Аргентиною, ви казали, що наша збірна була трохи скута у своїх діях, через тиск чемпіонату світу. Чи виглядала наша збірна впевненішою в цьому компоненті в матчі з Анголою і надалі?

Олександр Косенко: На мою думку, ми виглядали більш впевненішими, ми були більш динамічними. Я не скажу, що ми погано виглядали в грі з Аргентиною. По рахунку так, але були й гарні моменти в самій грі і я вважаю, що тоді нам не вистачило цієї розкутості і досвіду для перемоги. Я сподіваюсь, що з кожним матчем ми будемо в цьому компоненті додавати.

АФУ: Сьогодні в нас гра з Афганістаном. Готувались до цього матчу декілька днів, розбирали їх гру. В якому компоненті гри ця збірна найбільш небезпечна?

Олександр Косенко: На нашу думку, це більш організована команда, ніж Ангола. Також технічна, грають багато на контратаках. Досить міцна й досить швидка молода команда. Нам потрібно правильно налаштуватись на цю гру, щоб показати всі свої найкращі якості

АФУ: Ви казали, що багато гравців грають в іранському чемпіонаті, який досить сильний та конкурентоспроможний. Якщо взяти інших гравців, то як можна їх оцінити?

Олександр Косенко: Азійські та африканські команди себе дуже непогано почувають з м’ячем. тому і ті гравці, які грають в чемпіонаті Ірану, як і ті, що виступають в місцевих лігах – всі вони з дитинства з м’ячем і досить високо індивідуально майстерні. Від нас необхідне правильне налаштування і готовність до цього.

Поширити
Квасниця Ігор
21 Вересня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *