УПЛ.ТБ: Доброго і, по-справжньому, історичного вечора вам. Розкажіть, як воно відчувати себе призером Чемпіонату світу?

Олександр Косенко: Доброго вечора! Поки що дійсно немає повного розуміння, але це справді фантастично. Напевно усвідомлення прийде трохи пізніше, а зараз це якось важко уявляється, але це дійсно так. Ми – бронзові призери Чемпіонату світу.

УПЛ.ТБ: Як вам медаль? Вже святкували?

Олександр Косенко: Ще не було часу. Ми лише приїхали після церемонії нагородження. Зараз, якщо залишаться емоції та сили, то трохи відсвяткуєм. Але багато святкувати не будемо, бо вже завтра вранці потрібно буде вилітати.

УПЛ.ТБ: Щодо вильоту. Він планувався заздалегідь чи доводилося по ходу турніру квитки переброньовувати?

Олександр Косенко: Після кожної стадії бронюються квитки на рейс. Якщо команди не проходить у наступну стадію, то вона вже наступного дня вилітає додому. Це така формальність, якою користуються усі команди. Добре, що ми тут залишилися до кінця і з гарним настроєм будемо повертатися на Батьківщину, як і хотіли.

УПЛ.ТБ: У фіналі Бразилія обіграла Аргентину. В середу у, на мою думку, рівному поєдинку Україна поступилася Бразилії. Чи не з’являлися думки у стилі “На їх місці мали б бути ми”?

Олександр Косенко: Дійсно, гра була рівною і шанси в нас були. Якби ми програли в чисту, то таких думок мабуть би й не було. А так дійсно були моменти і такі думки подекуди з’являються. Дійсно, дуже хотілося б бути на їх місці, але й бронзові нагороди на мою думку це дуже вагомий результат. Не перестану дякувати всім хто допомагав, грав та захищав.

УПЛ.ТБ: Ви в збірній вже 11-ий рік. Чи є наснага продовжувати далі? Чи гратимуть ці ж хлопці у відборі до наступного великого футзального форуму?

Олександр Косенко:  Зараз немає таких думок. Зараз головне відпочити, а вже надалі будемо спілкуватися і відповімо на ці запитання. Проте зараз сказати нічого не можу

Поширити
Квасниця Ігор
6 Жовтня, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *